Ontdek kwaliteiten in jezelf met boomoliën

9 boomolien

Ontdek kwaliteiten in jezelf met boomoliën
namiddag-lezing

Ik neem je mee in de boeiende wereld van het subtiele leven van bomen.

Bomen zijn uiterst belangrijk voor onze planeet, maar we staan er zelden bij stil dat bomen in hun energieveld ook universele eigenschappen uitdrukken die essentieel zijn voor onze ontwikkeling als mens.  Dit zijn eigenschappen zoals zelfvertrouwen, eigenwaarde, helderheid, motivatie, openheid enz…

In 1984 ontdekte Patrice Bouchardon (Frankrijk) de kunst om in samenwerking met de intelligentie van de natuur negen boomoliën te creëren die deze eigenschappen dragen en ons ook kunnen ondersteunen in de vele uitdagingen in deze tijd. Ze helpen ons om niet in het verleden te blijven hangen, maar bewust te worden van onze creatieve kracht in het leven en van hieruit de steun te vinden om moeilijke situaties onder ogen te zien en er mee om te gaan.

Tijdens een presentatie kijken we naar deze negen bomen die in hun verschijningsvorm telkens een specifieke eigenschap tot uitdrukking brengen. Vanuit eigen ervaring vertel ik hoe deze boomoliën onze creatieve kracht in tal van situaties kan ondersteunen.

Na de lezing kunnen vragen worden gesteld. 

Wie na de voordracht de smaak te pakken heeft om de theorie aan de praktijk te toetsen zal zich kunnen inschrijven voor een reeks van 10 of 4 workshops die in het najaar van 2015 starten, respectievelijk te Brugge of Maldegem.

Viviane Van Pottelberghe, consulente Bouchardon boomoliën

Wanneer? woensdag 2 september 2015 om 14u

Waar? Let’s C° & C°, Beenhouwerstraat 19 te Brugge

Wat kost het?
Voor de accommodatie geef je wat je wilt; COme as you are, COntribute as you feel
De lezing is gratis.

Wie begeleidt?
Viviane Van Pottelberghe

Waar inschrijven?
vivapo@me.com

Iets over mezelf
De voorbije negen jaar verdiepte ik mij in de boomoliën en volgde ik natuurstages en workshops bij Lieve Bonne(+) (Solsties), Patrice Bouchardon (Frankrijk), Sylvie Hetzel (Frankrijk) en Manuela de Meester.
In 2012 bedacht ik een methodiek om deelnemers aan het jaartraject© gedurende tien workshops kwaliteiten in zichzelf te laten ontdekken met boomoliën.
Na het eerste jaartraject verfijnde ik deze methodiek en zette ik een blog op voor de deelnemers aan de jaartrajecten© 2012-2013, 2013-2014 en 2014-2015.

Viviane Van Pottelberghe

Info over het jaartraject boomoliën op woensdagavond in het DC ’t Reitje
Info over de minireeks boomoliën op zaterdagnamiddag in Maldegem

3 thoughts on “Ontdek kwaliteiten in jezelf met boomoliën

  1. Pingback: voorproever(tje)s | vivapo's Blog

  2. Ik zou mij graag inschrijven voor de lezing ontdek de kwaliteiten in jezelf met boomolieën.
    Met vriendelijke groeten
    Rebecca mestdagh

    Like

Plaats een reactie