oefeningen

Energetische oefeningen

Advertenties

3 thoughts on “oefeningen

 1. Beste Viviane,
  Ik ben op zoek naar een origineel kado voor mijn yogamaat die in november 50 wordt!
  Hijzelf heeft een opleiding gezondheidstherapeut gevolgd wat wil zeggen dat we beiden openstaan voor alternatieve experimenten. Wat houdt het in je aura schoonmaken?
  grt,Katrien

  Like

  • Misschien ben je je er niet altijd bewust van, maar ieder mens heeft een energieveld om zich heen, de zogenaamde aura. Met je aura sta je in contact met je omgeving.

   Als individu, beschouw je jezelf als een op zichzelf staand geheel, los van alles en iedereen. Maar energetisch ben je met alles en iedereen verbonden en bestaat er een uitwisseling. Ben je met andere mensen heb je een energetische uitwisseling met hen, ben je alleen, dan heb je een uitwisseling met je omgeving.

   Je aura is ook een informatiedrager en informatiegever. Je draagt jouw eigen persoonlijke informatie in je aura en je ontvangt onbewust informatie van anderen en je omgeving.

   Mensen die hooggevoelig zijn kunnen de informatie uit hun omgeving en van anderen van nature opzuigen als een spons. Dat is voor hen heel normaal en hoeven ze geen enkele moeite voor te doen. Je wordt als hooggevoelige bijna de hele dag door ‘gespamd’. Maar helaas zit er geen spamfilter in de aura.

   Dus heb je als hooggevoelige een dagelijkse zorgtaak voor jezelf erbij, namelijk je energieveld schoonmaken en zuiveren van ongewenste informatie. Je wilt toch door de bomen het bos blijven zien en jezelf optimaal voelen zonder info van anderen?

   Bron: http://www.blessedbe.punt.nl/content/2013/02/5-krachtige-tips-om-je-aura-te-reinigen

   Like

  • Tip: zet de zoekterm ‘aura reinigen’ in je browser en je vindt heel veel antwoorden op jouw vraag. Eén van die antwoorden heb ik in een afzonderlijk antwoord geplaatst. Een hartelijke groet, Viviane

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s